Naan met shoarmagehakt en paprika
Bewaren
Naan met shoarmagehakt en paprika. Een lekker broodje shoarma, met een twist. Dit is een heerlijk snackrecept voor het weekend of op een feestje.
Gevuld naanbrood met gehakt
Deze lekkere gevulde broodjes met gehakt at ik afgelopen najaar voor het eerst op verjaardag bij mijn vriendin (en kookassistente) Jorien. En het was zo lekker dat we meteen dachten: deze moeten we ook op een kookdag koken zodat we het op de website kunnen delen. Dus bij deze.
Het naan met shoarmagehakt is geïnspireerd op een recept van Miljjuschka, haar ‘lekkerste gevulde pita’s met kip‘. In dit geval gebruiken we geen kip en andere kruiden. En ook nog een ander broodje bedenk ik me nu. Dus dat maakt dit het recept voor de allerlekkerste gevulde naan met gehakt.
Naan met shoarmagehakt en paprika
Een lekker gevuld warm broodje, een perfect weekendmaal als je het mij vraagt. In dit geval dus naan met shoarmagehakt en paprika.
Het is eenvoudig om de gevulde broodjes klaar te maken. En het fijne is: je kunt ze ook heel goed van te voren voorbereiden. Ideaal als je ze serveert op een feestje bijvoorbeeld.
De vulling van de naan is een mengsel van gehakt met knoflook, ui, shoarmakruiden en blokjes paprika. Hiermee vullen we de naan.
Wij hebben de gevulde naan tussen de grill gebakken, maar je kunt ze ook in de oven krokant en gaar grillen.
Het is lekker om de warme gevulde naan met shoarmagehakt en paprika te serveren met ijsbergsla en knoflooksaus naar smaak.
Scroll naar beneden voor de receptkaart met het uitgewerkte recept van de heerlijke gevulde broodjes.
Soortgelijke recepten
Ben je opzoek naar soortgelijke inspiratie voor een lekker weekendrecept of snackrecept? Dan tip ik je graag deze toppers die je ook op de website vindt:
Ingrediënten
Voor erbij
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze naan met shoarmagehakt en paprika
Stap 1
Verwarm de oven of grill voor op 150 graden.Stap 2
Meng in een grote kom het gehakt met knoflook, ui, shoarmakruiden en blokjes paprika.Stap 3
Vul het dubbel gevouwen naan met het gehaktmengsel.Stap 4
Verwarm de gevulde naan tussen een grill of (25 min) in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn en het gehakt ook gaar is.Stap 5
Serveer de gevulde naan met gehakt met ijsbergsla en knoflooksaus naar smaak.Ingrediënten
Voor erbij
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze naan met shoarmagehakt en paprika
Stap 1
Verwarm de oven of grill voor op 150 graden.Stap 2
Meng in een grote kom het gehakt met knoflook, ui, shoarmakruiden en blokjes paprika.Stap 3
Vul het dubbel gevouwen naan met het gehaktmengsel.Stap 4
Verwarm de gevulde naan tussen een grill of (25 min) in de oven tot ze goudbruin en krokant zijn en het gehakt ook gaar is.Stap 5
Serveer de gevulde naan met gehakt met ijsbergsla en knoflooksaus naar smaak.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
2 reacties
Renate Brand
Hai, wat ziet dit er weer lekker uit zeg! En gezien de gerechten op deze site altijd goed in de smaak vallen ga ik ervanuit dat ze ook heerlijk smaken en staan ze hier al op het menu voor volgend weekend. Ik zoude broodjes graag in de gril maken omdat ze dan lekker plat zijn met van die strepen. Alleen kan ik er dan maar twee per keer kwijt, in de oven zou ik ze allemaal tegelijk kunnen doen maar dan gaan ze denk ik open staan. Hoe los je het op dat ze in de gril maar met twee tegelijk kunnen en dan dus niet meer warm zijn wanneer je ze serveert.
Rene De mos
Oven op 150 graden in alluminiumfolie inde oven leggen