Paprika gevuld met gekruide aardappeltjes en spinazie
Gesponsord artikel Deze dinsdag gaan we voor een lekker snel gerechtje. Een rode paprika gevuld met gekruide aardappeltjes en spinazie. Voor CêlaVíta mogen mijn bloginsiders en ik aan de slag met een nieuw product. Namelijk CelaVita Smaak van Verse Kruiden aardappeltjes. Deze aardappeltjes zijn gekruid met een mix van kruiden en olie, zonder het toevoegen van conserveermiddelen. HierdoorPaprika gevuld met gekruide aardappeltjes en spinazie
Bewaren
Gesponsord artikel
Deze dinsdag gaan we voor een lekker snel gerechtje. Een rode paprika gevuld met gekruide aardappeltjes en spinazie.
Voor CêlaVíta mogen mijn bloginsiders en ik aan de slag met een nieuw product. Namelijk CelaVita Smaak van Verse Kruiden aardappeltjes. Deze aardappeltjes zijn gekruid met een mix van kruiden en olie, zonder het toevoegen van conserveermiddelen. Hierdoor behouden de aardappeltjes de echte pure smaak van de verse kruiden, alsof je de aardappeltjes zelf op smaak hebt gebracht. Handig, zo heb je op een dag je niet zo veel tijd hebt om te koken toch heel snel lekkere smakelijke aardappeltjes op tafel.
Voor deze gevulde paprika heb ik Smaak van Verse Kruiden Basilicum Knoflook aardappeltjes gebruikt. Dit zijn aardappeltjes in de schil die gekruid zijn met basilicum en knoflook. Voordeel is dat je het spinaziemengsel zelf niet meer op smaak hoeft te brengen. De aardappeltjes geven voldoende smaak af aan de rest van het gerecht.
Paprika gevuld met gekruide aardappeltjes en spinazie
Bereidingstijd 15 minuten plus 20 minuten oventijd
Ingrediënten voor 4 stuks:
- 1 zakje (450 gram) CêlaVíta Smaak van Verse Kruiden: Basilicum Knoflook aardappeltjes
- 300 gram verse spinazie
- 1 ui
- 2 tomaten
- 4 rode paprika’s
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 ºC en vet een ovenschaal in.
Snijd de ui in halve ringen en bak dit in een wok of koekenpan met olie aan. Voeg de verse spinazie toe en bak dit mee. Snijd de tomaten in blokjes en voeg dit ook bij het spinaziemengsel. Voeg tot slot de aardappeltjes toe en bak dit 5 minuutjes mee met het spinaziemengsel.
Snijd indien nodig een heel klein stukje van de onderkant van de paprika’s zodat de paprika’s goed rechtop blijven staan. Snijd de kapjes van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten en losse zaadjes.
Vul de paprika’s met het spinazie/aardappelmengsel en zet ze in de ovenschaal. Bak de gevulde paprika’s 25 minuten in de oven, tot de paprika’s mooi gaar zijn.
Dit artikel is een samenwerking met CêlaVíta, lees mijn disclaimer
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
4 reacties
Tineke
Ik heb ze gemaakt. Heb toch nog wel wat extra kruiden toegevoegd, want de aardappelen hebben net niet genoeg smaak om alles te kruiden. Verder erg lekker en weer eens een andere variant van gevulde paprika's.
Martine
Wat voor vlees is hierbij lekker? Wil je namelijk binnenkort ook maken, maar vind dat er wel wat vlees bij moet.
Anne
Wat ziet dit er super leuk uit!!