Snelle Mexicaanse Nacho’s
Bewaren
Nacho’s zijn altijd een goed idee, toch? Zeker als eerste makkelijke maaltijd van 2023 hier op de website 😉 Deze keer gaan we voor snelle Mexicaanse Nacho’s. Een lekkere makkelijke maaltijd die binnen no time op tafel staat. En nog gezond ook want aan deze snelle nachoschotel voegen we paprika, bonen en mais toe. Als dat geen goed begin van het nieuwe jaar is..
Makkelijke maaltijd
Dit recept had ook een ideale geweest voor de Makkelijke Maaltijden Scheurkalender. Heb je hem al in huis? De scheurkalender die ervoor zorgt dat je in 2023 vers en gevarieerd kookt. Zo hoef je niet meer iedere week na te denken wat je nu weer op tafel moet zetten. Check nu de actie waarbij je een extra cadeautje van me ontvangt. Klik hier voor meer informatie.
Een heerlijke nachoschotel dus vandaag, een hele snelle variant deze keer. Snelle Mexicaanse nacho’s met paprika en bonen. En kaas natuurlijk!
Snelle Mexicaanse Nacho’s
Hoe goed klinkt dit: een snack als avondeten die je ook nog eens binnen 10 minuten in elkaar flanst. Te goed om waar te zien? Nee echt! Oké, daarna moet je nog wel even wachten totdat de oven het overige werk gedaan heeft, maar dat is ook werkelijk alles wat je moet doen. En het resultaat is heel erg lekker!
Ook fijn: dit recept is ook nog redelijk budgetvriendelijk, wat ook welkom is zo na december-feestmaand! Dus tip van mij: zet deze nachoschotel vanavond nog op tafel!
Nacho recepten
Heb na ja deze snelle Mexicaanse nacho’s met paprika en bonen trek gekregen in meer lekkers met nacho’s? Dan tippen we je graag een aantal toppers die op de website staan. Het is niet voor niets een van onze favoriete maaltijden.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze snelle mexicaanse nacho’s
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210 graden.Stap 2
Snijd de rode ui in dunne, halve ringen. Meng ze in een kom met de wittewijnazijn, de suiker en een snuf zout. Roer goed door en zet weg tot serveren.Stap 3
Snijd de paprika’s in stukjes.Stap 4
Meng de pot bonen in de ovenschaal met de paprikastukjes, de mais en de tomatenblokjes. Breng eventueel nog extra op smaak met peper en zout.Stap 5
Snijd de tortilla’s in driehoekjes en verdeel ze over de bonen. Verdeel hierover de geraspte kaas.Stap 6
Bak de nachoschotel 20 – 25 minuten in de oven. Garneer voor het serveren met fijngesneden krulpeterselie en de zoetzure ui.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze snelle mexicaanse nacho’s
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210 graden.Stap 2
Snijd de rode ui in dunne, halve ringen. Meng ze in een kom met de wittewijnazijn, de suiker en een snuf zout. Roer goed door en zet weg tot serveren.Stap 3
Snijd de paprika’s in stukjes.Stap 4
Meng de pot bonen in de ovenschaal met de paprikastukjes, de mais en de tomatenblokjes. Breng eventueel nog extra op smaak met peper en zout.Stap 5
Snijd de tortilla’s in driehoekjes en verdeel ze over de bonen. Verdeel hierover de geraspte kaas.Stap 6
Bak de nachoschotel 20 – 25 minuten in de oven. Garneer voor het serveren met fijngesneden krulpeterselie en de zoetzure ui.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.