Ga naar de inhoud

Spinazie ravioli met zalm

Als je opzoek bent naar een snelle maaltijd dan moet je voor deze gaan: Spinazie ravioli met zalm. Sinds kort ben ik fan van ravioli. Ik vind het een ideaal cheat-maaltje voor als ik niet zoveel tijd heb om te koken. Aangezien ik de ravioli kant-en-klaar gekocht heb is het...
30 minuten Voorbereidingstijd

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht

Bereidingswijze

Stap 1
Kook de gevulde pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Stap 2
Breng de zalm op smaak met zout en peper. Bak in een koekenpan met olie of boter de zalm aan beide kanten aan.
3
Stap 3
Verwarm een beetje olie in een andere koekenpan of wok en bak hier de spinazie met een geperst teentje knoflook in aan. Voeg na 5 minuten de roomkaas toe. Breng op smaak met zout en peper en warm de doperwtjes nog even mee.
4
Stap 4
Haal de zalm met een vork uit elkaar en roer dit samen met de gekookte pasta door het spinaziemengsel. Verdeel de citroenrasp er door.
5
Stap 5

Verdeel de pasta over de borden en garneer met geraspte Parmezaan en pijnboompitjes.

Spinazie ravioli met zalm

spinazie ravioli met zalmAls je opzoek bent naar een snelle maaltijd dan moet je voor deze gaan: Spinazie ravioli met zalm.

Sinds kort ben ik fan van ravioli. Ik vind het een ideaal cheat-maaltje voor als ik niet zoveel tijd heb om te koken. Aangezien ik de ravioli kant-en-klaar gekocht heb is het niet helemaal zelf gemaakt en super snel klaar. Al komt dat zelf maken van ravioli er vast nog een keer van, dat lijkt me erg leuk om te doen.

Doordat de ravioli gevuld is heeft het gerecht niet heel veel meer nodig dan een paar lekkere smaakmaker die goed bij de vulling van de ravioli past.

Ik koos voor spinazie ravioli. Om er voor te zorgen dat het gerecht voldoende groente zou bevatten heb ik extra spinazie aan het gerecht toegevoegd en er een lekker stukje zalm bij gebakken. Een klein beetje rasp van een citroen maakt het gerecht extra lekker en fris. En om het helemaal af te maken voeg ik nog een beetje Parmezaan toe.

spinazie ravioli met zalm

Spinazie ravioli met zalm

 

Eet smakelijk!

Bekijk ook andere recepten
Pasta pesto salade
Salade van geroosterde biet met appel en pistache 3 bieten biet 85 gram rucola 0,5 avocado 0,5 appel, in blokjes 80 gram zachte geitenkaas 2 el gepelde pistachenootjes (of walnoten) Voor de dressing: 4 eetlepels balsamicoazijn 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 theelepel mosterd 1 theelepel honing zout en peper Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de bieten en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Verpak in aluminiumfolie en rooster 30 minuten in de oven. Laat de biet hierna afkoelen en snijd ze in partjes. Maak de dressing door de ingrediënten te mengen in een kommetje. Verdeel rucola over een groot bord of schaal. Verdeel hierover partjes avocado, partjes geroosterde rode biet en blokjes appel. Verdeel hierover verkruimelde geitenkaas en bestrooi met grof gehakte pistachenootjes. Verdeel tot slot de dressing over de salade van rode biet
Aardappelsalade met geroosterde bloemkool
Aziatische Kipspiesjes met honing en knoflook

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op