Ga naar de inhoud

Tosti appeltaart

Een tosti lusten we op zijn tijd allemaal wel, toch? Ik geef de klassieke tosti met ham en kaas een zoete twist: ik maak er een tosti appeltaart van. Lekker met kaneelappeltjes. Om de zoete trek te stillen. Jummie! Geef je toch stiekem nog een beetje een gezonde twist aan...

Ingrediënten

Print dit gerecht

Bereidingswijze

Stap 1
Snijd de appel in schijfjes.
2
Stap 2
Meng de appel met de kaneel in een kommetje
3
Stap 3
Besmeer een kant van de boterhammen met boter. Leg een boterham op de beboterde kant op een snijplank en besmeer de andere kant met de abrikozenjam. Verdeel hier de partjes appel op en bestrooi dit met rozijntjes.
4
Stap 4
Leg de andere boterham met de niet beboterde kant op de appel.
5
Stap 5
Bak de tosti tussen de grill, in een grillpan of in de oven goudbruin.

Tosti appeltaart

Tosti appeltaartEen tosti lusten we op zijn tijd allemaal wel, toch? Ik geef de klassieke tosti met ham en kaas een zoete twist: ik maak er een tosti appeltaart van. Lekker met kaneelappeltjes. Om de zoete trek te stillen. Jummie! Geef je toch stiekem nog een beetje een gezonde twist aan je broodje, haha.

 

Video: tosti met kaneelappeltjes

Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier of hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!

Tosti Appeltaart

Ook lekker: een super tosti Hawaii!

Bekijk ook andere recepten
BLT Salade
Aardappelsalade met geroosterde bloemkool
Geroosterde bloemkool met komkommeryoghurt

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op