Ga naar de inhoud

Visrolletje met spek en pesto

Vrijdag, visdag! Daarom vandaag een lekker gerechtje met panga. Visrolletje met spek en pesto. Met vis varieer ik te weinig. Zonde want het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om iets lekkers te maken met vis. Dit visrolletje is daar het bewijs van. Met neme een mooi stukje panga, een plakje spek, groene pesto, Parmezaanse
Delen op

Visrolletje met spek en pesto

Visrolletje met pesto en spek

Vrijdag, visdag! Daarom vandaag een lekker gerechtje met panga. Visrolletje met spek en pesto.

Met vis varieer ik te weinig. Zonde want het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om iets lekkers te maken met vis. Dit visrolletje is daar het bewijs van.

Met neme een mooi stukje panga, een plakje spek, groene pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitjes. Dit alles rol je op tot een mooi rolletje en zet je rechtop in de ovenschaal. Even in de oven en voor je het weet heb je een super lekker hapje.

Rolletjes van vis met pesto en spek

Visrolletjes met spek en pesto

Bereidingstijd 5 minuten en 20 minuten baktijd

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 pangafilets (ontdooid)
  • 4 plakjes gerookt ontbijtspek
  • 2 theelepels groene pesto
  • 1 eetlepel pijnboompitjes
  • peper en zout

Extra benodigd: 2 sateprikkers en een ovenschaal

Bereiding:

Vet de ovenschaal in en verwarm de oven voor op 180 ºC.

Dep de ontdooide pangafilets droog met keukenpapier en bestrooi ze aan de beide kanten met peper en een klein beetje zout. Beleg de filets aan de bovenkant met 2 plakken spek. Draai de filets hierna om zodat de spek aan de onderkant ligt. Besmeer de filets met de pesto en bestrooi met pijnboompitjes. Rol de belegde pangafilets op zodat de pesto-laag binnen de visrolletjes zit. Steek een sateprikker in de rolletjes zodat het blijft zitten. Leg de visrolletjes rechtop in de ovenschaal.

Verwarm de visrolletjes 20 minuten in de oven zodat de vis gaar is en de spek krokant.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Tarte tartin van sjalot en wortel
Bladerdeegkrans met zalm en MonChou
Tonijntartaar met avocado en balsamico
Gourmethapjes met vlees, tips gourmetten

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op