Wrap met spinazie, kip en feta
Bewaren
Yum, vandaag gaan we voor een lekkere makkelijke maaltijd of lunch. Wraps met spinazie, kip en pesto. Simpel om te maken, en echt smullen! Een koude wrap waar geen pan voor aan te pas hoeft te komen.
En extra leuk: dit is een van de recepten uit Brenda Kookt Zomermagazine. Het magazine boordevol recepten voor een heerlijke zomer. Hij is zo mooi geworden, vanaf vandaag ligt mijn magazine in het tijdschriftenschap. Klik hier voor meer informatie.
Makkelijke wrap
Een recept dat in Brenda Kookt Zomermagazine niet mocht ontbreken is een makkelijke wrap. Ideaal op warme zomerdagen als avondmaaltijd, maar ook als lunch bij dagjes weg. Bijvoorbeeld bij een picknick op een zomerse dag. Lekker met zomerse en frisse ingrediënten als spinazie en pesto
Wrap met spinazie, kip en feta
Deze wraps met spinazie, kip en feta zijn multifunctioneel. Een lekkere (en snelle) avondmaaltijd, of lunch. En wat ook fijn is: deze gevulde wraps zijn ook heel goed mee te nemen met een dagje weg. Of gewoon naar het werk. Zo kun je er nog vaker van genieten deze zomer.
Het is eenvoudig om de spinaziewraps te bereiden. Koken kunnen we het niet noemen, want dit is een lekker koud gerecht. Er komt geen pan aan te pas, en binnen 10 minuten zijn ze al klaar. Hoe fijn is dat!
De wraps besmeren we met een laagje roomkaas. Hierover verdeel je een hand verse spinazie, de stukjes zongedroogde tomaat en blokjes kipfilet. Verdeel hierover verse groene pesto en maak af met een beetje verkruimelde feta. Zo lekker en fris.
Rol de wraps op, en geniet er direct van.
Wraps bewaren
Wil je de wraps bewaren om later op te eten? Rol de vers gemaakte wraps in aluminiumfolie en pak ze goed in, bewaar ze tot gebruik in de koelkast. Je kunt de wraps tot twee dagen koel bewaren. Smullen!
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze wrap met spinazie, kip en feta
Stap 1
Besmeer de wraps met roomkaas. Verdeel een hand verse spinazie over de wraps. Verdeel hierover stukjes zongedroogde tomaat en blokjes kipfilet. Verdeel de groene pesto erover en maak af met verkruimelde feta.Stap 2
Rol de wraps op en serveer ze direct.Stap 3
Wil je de wraps bewaren en later eten? Rol ze in aluminiumfolie en bewaar ze in de koelkast.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze wrap met spinazie, kip en feta
Stap 1
Besmeer de wraps met roomkaas. Verdeel een hand verse spinazie over de wraps. Verdeel hierover stukjes zongedroogde tomaat en blokjes kipfilet. Verdeel de groene pesto erover en maak af met verkruimelde feta.Stap 2
Rol de wraps op en serveer ze direct.Stap 3
Wil je de wraps bewaren en later eten? Rol ze in aluminiumfolie en bewaar ze in de koelkast.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.