Het is mooi weer. Samen met vrienden of familie ga je hiervan genieten. Aan het strand, zwembad of een stukje varen.
Wat neem je mee? Zonnebrand, koele drankjes én lekkere hapjes. Deze aardbei snacks maak je van te voren en neem je mee in de koelbox.
Een lekker fris hapje dat bij iedereen in de smaak valt!
Zomerse aardbei snack
Ingrediënten:
- witte chocolade
- aardbeien
- slagroomsoesjes
Bereiding:
Ontdooi de slagroomsoesjes. Was de aardbeien (halveer eventueel de grotere aardbeien).
Smelt de witte chocolade. Dit kan au bain marie. Maar ook in de magnetron!
Breek de chocolade in stukjes. Verwarm de chocolade in een kommetje in de magnetron.
Ik heb dit op 600 watt gedaan, telkens 30 seconden. Tussendoor roer je de chocolade door.
Doop de soesjes in de gesmolten witte chocolade. Laat ze even uitlekken en plaats ze op een bord. Laat de chocolade in de koelkast (of vriezer als je minder tijd hebt) opstijven.
Rijg de chocolade-slagroomsoesjes en aardbeien om en om aan een satéprikker.
———————————————
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via Facebook, Twitter of Bloglovin.
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!