Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bijgerechten Kerst

kerst-bijgerechten

Nog een weekje dan is het zover: Kerstmis! Nu 25 december dichterbij komt moeten we toch wel serieuze keuzes gaan maken voor het kerstdiner. Ben je er al uit? Of is jouw menu, net als bij mij nog niet compleet? Dan ben je hier op het juiste adres.

In dit artikel houd ik het vlees en vis even buiten beschouwing. De lekkere voorgerechten, amuses en toetjes ook. Ik zet de lekkerste bijgerechten voor je op een rijtje, want óók dat maakt het kerstdiner extra lekker.

Ben je wel opzoek naar hoofd-, voor-, of nagerechten? Neem dan eens een kijkje op deze pagina (klik), daar staat vast iets lekkers voor je tussen.

Aardappel-gerechten

Persoonlijk ben ik gek op aardappelen en bij een kerstdiner mag een (of meerdere) lekker bijgerecht met aardappel niet ontbreken. En aardappelen zijn niet saai, je kunt er juist heel veel kanten mee op. De aardappelsterren zijn favoriet, maar frieten of gebakken aardappeltjes doen het ook altijd goed.

klik op de titel van het gerecht om het recept te bekijken

Groente-gerechten

Naast aardappeltjes is het ook fijn om wat groenten bij het vlees of vis te serveren. Naast een paar klassiekers is het ook altijd leuk om eens iets anders te serveren zoals groentekoekjes of geroosterde pompoen.

klik op de titel van het gerecht om het recept te bekijken

Sauzen

Ben je nog opzoek naar een lekker sausje? Deze drie zijn mijn lievelings:

klik op de titel van het gerecht om het recept te bekijken

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *