Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Omeletwrap met zalm en spinazie

Lunchwrap met zalm en spinazie

Ten eerste wens ik jullie allemaal een Happy New Year en een heel mooi, liefdevol, gezond en lekker 2017 met familie en vrienden toe! Dat het een geweldig jaar mag worden!

De komende week vier ik nog een soort van vakantie. Na het hectische jaar heb ik dat wel verdiend vond ik ;)  (in dit artikel lees je meer over mijn 2016). Maar natuurlijk hoort er ook een lekker receptje klaar te staan op 1 januari. Ik weet niet of iedereen hier vandaag trek in heeft, maar anders komt dit snelle lunchrecept vast een andere keer van pas.

Ik heb besloten dat ik in januari bewuster en dus ook gezonder ga eten. Confession: er verdwijnt veel in mijn mond zonder er echt van te genieten, zonder te proeven. Hierover ga ik jullie later meer vertellen en misschien doe je wel met me mee?

Bij deze deel ik een lichte lunch. De omeletwrap met gerookte zalm en verse spinazie is gemakkelijk om te maken. Je kunt de omelet zowel warm als koud eten. En als je de omelet de avond van te voren maakt kun je dit ook meenemen naar je werk.

Eiwrap met zalm en spinazie

Omeletwrap met zalm en spinazie

Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten voor een grote omeletwrap

 • 2 eieren
 • scheutje melk
 • 1 eetlepel pijnboompitjes
 • 2 plakjes gerookte zalm
 • hand verse spinazie
 • peper en zout

Bereiding:

Kluts de eieren, meng dit met een scheutje melk en breng op smaak met peper en zout. Bak het ei-mengsel op medium vuur (niet te hoog anders krijg je bubbeltjes) en keer hem tussentijds om.

Rooster ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan.

Beleg de omelet met plakjes gerookte zalm en bestrooi dit met de pijnboompitjes. Verdeel de verse spinazie hier op rol de omelet op zodat een wrap ontstaat.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Reacties

 1. Nancy 1 januari 2017 om 10:18

  Lekker! Ik eet het eigenlijk altijd met rucola in plaats van spinazie, maar deze lijkt mij ook heel lekker.

 2. Nico 1 januari 2017 om 12:39

  Hoi Brenda,

  Ik wil jou en de jouw dierbare langs deze weg een heel mooi, gelukkig maar vooral gezond 2017 wensen en natuurlijk met heel veel lekkere recepten.

  Prak ondertussen de pijnboompitjes in een droge koekenpan. Dit klopt niet helemaal volgens mij ; )

  1. Brenda Kookt 1 januari 2017 om 20:29

   Dank je wel Nico, laten we de pijnboompitjes maar roosteren ipv prakken ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *