4x een hapje op een spiesje

Feestelijk hapje op een spiesje, Anti pasti spiesjes hapje feestjeIk ga vandaag niet voor een uitgebreid artikel of recept maar geef jullie lekkere inspiratie voor bij de borrel. Op onze housewarming heb ik een feestelijk hapje op een spiesje geserveerd. De vier spiesjes die hier op lagen laat ik vandaag aan jullie zien.

Een hapje op een stokje of prikker is handig, het blijft bij elkaar en zo kunnen de gasten een hapje pakken zonder vieze handen te krijgen. En daarbij ziet het er ook nog eens feestelijk uit, vind je ook niet?

Ik merk dat ik deze zomer erg van de spiesjes ben, na de pasta spiesjesanti pasti spiesjes en cheeseburgers op een stokje is dit het vierde artikel met spiesjes in korte tijd. Nu stop ik hoor ;)

Feestelijk hapje op een spiesje, Spiesje hapje feestje

4x een feestelijk hapje op een spiesje

Spiesje 1:

 • half tomaatje
 • blaadje verse basilicum
 • bolletje mozzarella
 • half tomaatje

Spiesje 2:

 • 1/3 plakje ham
 • stukje meloen

Spiesje 3:

 • half plakje gebakken serranoham
 • bolletje mozzarella
 • stukje gegrilde ananas

Spiesje 4:

 • stukje gegrilde paprika
 • bolletje mozzarella
 • olijfje
 • blokje salami

Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments
 1. Ik vind het recept 3 het lekkerst omdat ik van mozzarella hou! Mijn man is in juli jarig, en ik wil een tuinfeestje voor hem organiseren en veel hapjes koken. Het enige dat ik bestel is het brood. Bedankt voor het recept!

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk