Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Wat eten we vanavond?

Bestel nu:

de Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022 en de Makkelijk & Snel agenda 2022!

Bestel nu:

Makkelijke Maaltijden scheurkalender 2022

Makkelijk & Snel agenda 2022!

4x een hapje op een spiesje

Feestelijk hapje op een spiesje, Anti pasti spiesjes hapje feestjeIk ga vandaag niet voor een uitgebreid artikel of recept maar geef jullie lekkere inspiratie voor bij de borrel. Op onze housewarming heb ik een feestelijk hapje op een spiesje geserveerd. De vier spiesjes die hier op lagen laat ik vandaag aan jullie zien.

Een hapje op een stokje of prikker is handig, het blijft bij elkaar en zo kunnen de gasten een hapje pakken zonder vieze handen te krijgen. En daarbij ziet het er ook nog eens feestelijk uit, vind je ook niet?

Ik merk dat ik deze zomer erg van de spiesjes ben, na de pasta spiesjesanti pasti spiesjes en cheeseburgers op een stokje is dit het vierde artikel met spiesjes in korte tijd. Nu stop ik hoor ;)

Feestelijk hapje op een spiesje, Spiesje hapje feestje

4x een feestelijk hapje op een spiesje

Spiesje 1:

 • half tomaatje
 • blaadje verse basilicum
 • bolletje mozzarella
 • half tomaatje

Spiesje 2:

 • 1/3 plakje ham
 • stukje meloen

Spiesje 3:

 • half plakje gebakken serranoham
 • bolletje mozzarella
 • stukje gegrilde ananas

Spiesje 4:

 • stukje gegrilde paprika
 • bolletje mozzarella
 • olijfje
 • blokje salami

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

4 Reacties

 1. Demi 10 augustus 2017 om 09:17

  Omnomnom, lijkt me allemaal heel erg lekker!

 2. sel 10 augustus 2017 om 09:30

  laatste tijd alleen maar spiesjes/borrel hapjes op je blog…

  1. Brenda Kookt 11 augustus 2017 om 13:48

   Dat klopt, ik heb twee weken lang veel hapjes gedeeld. Binnenkort komen er weer lekkere (makkelijke) maaltijden aan hoor :)

 3. Kiki Wals 5 januari 2018 om 12:48

  Ik vind het recept 3 het lekkerst omdat ik van mozzarella hou! Mijn man is in juli jarig, en ik wil een tuinfeestje voor hem organiseren en veel hapjes koken. Het enige dat ik bestel is het brood. Bedankt voor het recept!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *