Mangosmoothie met kokos en ananas

Vandaag deel ik geen makkelijke maaltijd met je, maar een hele lekkere smoothie. Een mangosmoothie met kokos.

Een variatie op deze tropische smoothie bestelde ik laatst in een lunchroom. En ik vond hem zo verrassend lekker dat ik er maar aan blijf denken. Iedere keer als ik een smoothie maakt spookt hij door mijn hoofd. Daarom besloot ik hem na te maken.

Mangosmoothie met kokos en ananas

De smoothie is goed gevuld met geel fruit. Banaan, mango en ananas zijn vertegenwoordigd. Hét ingrediënt dat de smoothie extra lekker maakt is wat mij betreft het kokoswater. In deze smoothie gebruiken we geen sinaasappelsap, water of yoghurt om hem te verdunnen en drinkbaar te maken maar kokoswater. Dit geeft de smoothie een lekkere tropische maar ook frisse smaak. Zo lekker!

Wat mij betreft dé smoothie van deze zomer!

Mangosmoothie met kokos

15 minuten
2 grote glazen

Ingrediënten

 • 1 mango
 • 1 banaan
 • ¼ van een verse ananas
 • 150 ml kokoswater

Bereiding

 • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de banaan en snijd deze in grove plakken en snijd de ananas ook in stukken.
 • Doe de Ingredienten in een blender en blend dit tot een lekkere romige smoothie.
Pin dit recept
Afdrukken

 


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
4 comments
 1. Héérlijk! Goed koud drinken, een ware traktatie, zeker nu met dat warme weer (eind mei 2018).
  Ik ga deze smoothie absoluut vaker maken.

 2. Goedenmorgen,

  Leuk om te lezen,de smoothie die jij in een lunchroom genuttigd hebt is van de Fresh Fruit Express. 100 gezond! Daar was geen kokoswater, maar kokos poeder in gebruikt,om de smaak nog beter te krijgen.

  Met vriendelijke groet

  Ferry

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk