Ga naar de inhoud

De lekkerste Sinterklaasrecepten (2021)

Yes, tijd voor een overzicht met heel veel lekkers. De lekkerste sinterklaasrecepten. Zo help ik jou om ervoor te zorgen dat er dit weekend wat lekkers op tafel staat. Want in deze tijd mogen we onszelf wel extra verwennen tijdens het heerlijk avondje, toch?

Sinterklaasrecepten

Hoi, ik ben Brenda. En ik ben gek op Sinterklaasrecepten. Ik vind dit serieus één van de leukste dingen om me gedurende het jaar mee bezig te houden. Sinterklaasrecepten bedenken. Inmiddels staan er al heel veel sinterklaasrecepten hier op brendakookt.nl. Het wordt steeds lastiger om iets origineels te bedenken dat nog niet online staat. Maar toch lukt het me iedere keer weer.

De lekkerste sinterklaasrecepten

Het heerlijk avondje zal dit weekend komen. Daarom tip ik je graag de lekkerst Sinterklaas-recepten van Brenda Kookt. Van hele lekkere sinterklaastaarten tot hapjes, hartige recepten en toetjes. Het is er allemaal. Lees snel verder, en kies wat lekkers uit dat jij dit weekend op tafel zet!

Sinterklaasrecepten

Sinterklaastaarten

Ik begin met de topper die ik dit jaar heb gemaakt, gevuld speculaastaart. Een stevig roomboterkoek met speculaaskruiden die gevuld is met amandelspijs. Tip: ook leuk om hier klik versie van te maken, zoals dit recept.

Dit is geen echter taart, maar wel heel erg lekker: een banketletter cake (ook ideaal om je restjes banketletter in te verwerken)

Een sinterklaastaart die lekker fris is: deze kruidnotencake met peer.

De Sinterklaastaart die echt niet mag ontbreken in dit lijstje: de MonChoutaart met Nutella. Al jaren is het het meest gemaakte Sinterklaasrecept van BrendaKookt.nl. Of ga voor deze iets meer simpele, maar niet minder lekkere monchoutaart met kruidnoten.

Sinterklaas recepten

Sinterklaas hapjes

Dit is niet echt een borrelhapje, eerder snoepgoed. Namelijk suikergoed! Ga zelf aan de slag om borstplaat te maken. Volg het recept nauwkeurig, dan kun je genieten van de aller lekkerste borstplaat. Zelf gemaakt!

De lekkerste cadeautjes: mini appelflapjes met kruidnoten.

Hartig sinterklaasrecepten

Lekker als borrelhapje of als onderdeel van de avondmaaltijd: de hartige banketletter. Bladerdeeg gevuld met een gehaktmengsel.

Lekker als hartig borrelhapje of als hapje bij de maaltijd, de zak van Sinterklaas saucijzenbroodjes.

Ideale maaltijd op pakjesavond: het sinterklaas stoofpotje met wortel en speculaas.

Sinterklaasrecepten

Toetjes met een sint-tintje

Het toetje der toetjes: sinterklaas tiramisu. Super simpel om te maken, mega lekker en ook geschikt voor kids. En ook handig: je maakt gemakkelijk een grote schaal voor het hele gezin.

Lekker toetje in een glaasje: de no bake sinterklaas cheesecake.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op