Ga naar de inhoud

Menu paasbruch

Menu paasbruchDe afgelopen week zijn er hier op brendakookt.nl veel heerlijke paasrecepten gepubliceerd. Misschien zie je door de bomen het bos inmiddels niet meer en weet je niet welke gerechten je het beste kun combineren voor de paasbrunch? Bij deze deel ik een compleet Menu Paasbrunch met jullie.

 

Een paar tips vooraf:

  • Zorg er voor dat je de gerechten in kleine porties serveert zodat je gasten (en jijzelf) lekker van alles kunnen proeven.
  • Bereid de gerechten waarbij dit kan voor, hierdoor is het minder stressvol om voor meerdere mensen te koken.
  • Vraag of de gasten ook iets maken en meenemen.

Menu paasbruch

Menu Paasbrunch

Soepje vooraf

Zelf vind ik het lekker om een klein soepje vooraf te serveren. Omdat er nog een complete brunch volgt kun je dit het beste in kleine glaasjes, potjes of kopjes serveren. Ga voor dit lekkere mosterdsoepje.

Menu paasbruch

Broodjes met beleg

Brood of bolletjes zijn natuurlijk altijd goed en lekker. En een gekookt eitje mag natuurlijk niet ontbreken.

Maar bak ook eens zelf een lekker broodje, of maak de broodkrans. En zelf eiersalade maken is veel lekkerder, en je bepaalt zelf wat je er extra aan  toevoegt.

Verschillende broodjes met daarbij: 

Beleg: 

Recepten paasbrunch, Menu paasbruch

Lekker voor er bij

Serveer een lekkere quiche bij de brunch, zoals de quiche met broccoli en kip, dit kan zowel warm als koud gegeten worden.

Wil je er graag iets warms met ei bij de brunch serveren? Ga voor roerei me spinazie en spekjes,  of maak de ontbijtpizza van bladerdeeg met ei.

Serveer de salade met ei en gerookte zalm er naast. De gerookte zalm kun je ook vervangen door gerookte kipfilet.

Paasbrunch toetje, Menu paasbruch

Toetje

Nog een lekker fris hapje er na? Ga dan voor de lemon lava cakejes, hiermee steel je de show. Wil je liever iets simpelers maar evengoed lekker genieten? Maak dan de tiramisu met advocaat, deze kun je heel goed voorbereiden. Na de paasbrunch hoef je hem alleen uit de koelkast te pakken.

Wil je iets lekkers bij de koffie serveren? Maak dan de citroencake met glazuur, dat is écht een topper.

Meer inspiratie nodig?

Ben je opzoek naar nog meer inspiratie? Bekijk hier het paasbrunch receptenoverzicht, en hier bekijk je alle paasrecepten van brendakookt.nl.

Ga je niet uitgebreid brunchen, maar heb je wel trek in een lekker eitje bij het ontbijt of de lunch? In dit artikelgeef ik je meer dan voldoende tips voor een lekker ei-ontbijtje.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op