Boerenkooltaartjes | Stamppot in een nieuw jasje | Video
Yes, er staat weer een nieuwe video voor jullie klaar. Deze keer ging ik aan de slag met Hollandse stamppot, maar dan even anders. Ik maakte er lekkere boerenkooltaartjes van. Bekijk snel de video waar ik de boerenkooltaartjes klaarmaak. Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier ...
25 minuten
Voorbereidingstijd
20 minuten
Bereidingstijd
Boerenkooltaartjes | Stamppot in een nieuw jasje | Video
Bewaren
Yes, er staat weer een nieuwe video voor jullie klaar. Deze keer ging ik aan de slag met Hollandse stamppot, maar dan even anders. Ik maakte er lekkere boerenkooltaartjes van.
Bekijk snel de video waar ik de boerenkooltaartjes klaarmaak.
Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet gratis te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn video’s als aller eerste bekijken!
Boerenkooltaartjes
Ingrediënten
stuks
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze boerenkooltaartjes | stamppot in een nieuw jasje | video
Voorbereiding:
25 minuten
Bereiding:
20 minuten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C, en bekleed 4 muffinvormen met bladerdeeg.
2
Stap 2
Kook de aardappelen gaar, en kook de boerenkool 10 minuutjes in water met het halve bouillonblokje.
3
Stap 3
Bak in een droge koekenpan zonder boter of olie de spekblokjes uit.
4
Stap 4
Snijd 4 plakjes van de rookworst en houd dit apart, snijd de rest van de worst in blokjes.
5
Stap 5
Stamp de aardappelen fijn, roer hier de gekookte boerenkool en ei door. Voeg de spekblokjes en blokjes rookworst er bij en roer dit goed door.
6
Stap 6
Verdeel het mengsel over het bladerdeeg en beleg met de plakjes rookworst.
7
Stap 7
Bak de boerenkooltaartjes 20 minuten in de oven.Ingrediënten
stuks
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze boerenkooltaartjes | stamppot in een nieuw jasje | video
Voorbereiding:
25 minuten
Bereiding:
20 minuten
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 °C, en bekleed 4 muffinvormen met bladerdeeg.
2
Stap 2
Kook de aardappelen gaar, en kook de boerenkool 10 minuutjes in water met het halve bouillonblokje.
3
Stap 3
Bak in een droge koekenpan zonder boter of olie de spekblokjes uit.
4
Stap 4
Snijd 4 plakjes van de rookworst en houd dit apart, snijd de rest van de worst in blokjes.
5
Stap 5
Stamp de aardappelen fijn, roer hier de gekookte boerenkool en ei door. Voeg de spekblokjes en blokjes rookworst er bij en roer dit goed door.
6
Stap 6
Verdeel het mengsel over het bladerdeeg en beleg met de plakjes rookworst.
7