Borrelbrood Caprese
Bewaren
Een lekker stokbroodje bij de borrel of voor het eten, dat vinden we allemaal lekker toch? In dit filmpje laat ik je zien hoe je een borrelbrood caprese maakt. Een heerlijk gevuld stokbrood.
Goed om te weten: in het filmpje geef ik ook de tip hoe je het borrelbrood op de barbecue kunt bereiden.
Note: het filmpje heb ik een tijdje geleden opgenomen, ongeveer 8 weken geleden. Her was ik 17 weken zwanger, inmiddels ben ik iets minder slank 😉 In de volgende video zullen jullie dat zien.
Scroll naar beneden voor een overzicht van de ingrediënten.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze borrelbrood caprese
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Snijd het stokbrood tot 2/3 in. Besmeer het ingesneden brood met groene pesto. Vul hierna ieder ‘sneetje’ met een plakje tomaat en een plakje mozzarella.Stap 3
Breng eventueel op smaak met zout en peper.Stap 4
Bak het borrelbrood caprese 15 minuten af in de oven.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze borrelbrood caprese
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden, bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Snijd het stokbrood tot 2/3 in. Besmeer het ingesneden brood met groene pesto. Vul hierna ieder ‘sneetje’ met een plakje tomaat en een plakje mozzarella.Stap 3
Breng eventueel op smaak met zout en peper.Stap 4
Bak het borrelbrood caprese 15 minuten af in de oven.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.