Chocolate Chip Cookies
Chocolate Chip Cookies, de lekkerste koekjes om zelf te bakken. Lekkere krokante koekjes met stukjes chocolade.

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier inChocolate Chip Cookies
Bewaren
Chocolate Chip Cookies zijn super lekker. Ik ben er gek op. Koekjes met chocolade, dat is toch wel mijn favoriete snack. En nog lekkerder als je ze zelf hebt gebakken. Want er gaat niets boven versgebakken koekjes, toch? Ik zou zeggen lees snel verder, en ga aan de slag met deze heerlijke koekjes!

Koekjes bakken doe ik niet vaak, maar als ik het doe dan is het zo genieten. Superleuk ook om samen met kinderen te doen.

Dit zijn heerlijke Chocolate Chip Cookies, met lekker veel chocolade. Tip: in dit geval heb ik pure chocolate chips gebruikt, maar je kunt ook variëren bijvoorbeeld voor een combinatie van wit met melk en puur gaan. Dan worden het tripple chocolate chip cookies 😉
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze chocolate chip cookies
Stap 1
Verwarm de oven voor op 165 graden Bekleed een (of meer) bakplaat met bakpapier.
Stap 2
Zeef de bloem, het zout en de bakpoeder en zet dit apart.
Stap 3
Smelt de boter in een pannetje. Als de boter gesmolten is meng je de bruine en witte suiker hierdoor. Vervolgens voeg je het ei, eidooier en de vanillesuiker hierbij. Meng dit tot een gladde mix.Stap 4
Roer met een houten spatel het bloem-bakpoedermengsel hierdoor. Meng tot slot de stukjes chocolade hierdoor.
Stap 5
Leg het deeg eventueel even weg in de koelkast, om op te stijven.
Stap 6
Rol balletjes en leg deze op het bakpapier. Als je grotere balletjes hebt, en dus grote koeken wilt maken, leg de balletjes dan VER uit elkaar! De balletjes lopen erg uit.
Stap 7
Het is niet nodig de balletjes plat te maken, dit gebeurd vanzelf in de oven.Stap 8
Bak de koekjes 20 minuten in de oven en laat ze daarna afkoelen op een rek.Bron: annemerel
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze chocolate chip cookies
Stap 1
Verwarm de oven voor op 165 graden Bekleed een (of meer) bakplaat met bakpapier.
Stap 2
Zeef de bloem, het zout en de bakpoeder en zet dit apart.
Stap 3
Smelt de boter in een pannetje. Als de boter gesmolten is meng je de bruine en witte suiker hierdoor. Vervolgens voeg je het ei, eidooier en de vanillesuiker hierbij. Meng dit tot een gladde mix.Stap 4
Roer met een houten spatel het bloem-bakpoedermengsel hierdoor. Meng tot slot de stukjes chocolade hierdoor.
Stap 5
Leg het deeg eventueel even weg in de koelkast, om op te stijven.
Stap 6
Rol balletjes en leg deze op het bakpapier. Als je grotere balletjes hebt, en dus grote koeken wilt maken, leg de balletjes dan VER uit elkaar! De balletjes lopen erg uit.
Stap 7
Het is niet nodig de balletjes plat te maken, dit gebeurd vanzelf in de oven.Stap 8
Bak de koekjes 20 minuten in de oven en laat ze daarna afkoelen op een rek.Bron: annemerel
Bekijk ook andere recepten

Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in
Recept bewaren
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten.
Voeg dit recept toe aan je favorieten om deze snel terug te vinden.
Maak een account aan Bekijk hier jouw favorieten Of log hier in