Ga naar de inhoud

Filmpje: Snelle roerbakpasta met bloemkool

Gesponsord artikel Eenpanspasta’s zijn hot! MAGGI springt hier op in door een nieuw product te lanceren: roerbak pasta! Sausmix en pasta zit al in het pakje inbegrepen, zelf hoef je alleen vlees en groente toe te voegen. Ideaal als je niet veel tijd hebt om te koken, voor je het weet staat dit gerecht op
Delen op

Filmpje: Snelle roerbakpasta met bloemkool

Gesponsord artikel

Eenpanspasta’s zijn hot! MAGGI springt hier op in door een nieuw product te lanceren: roerbak pasta! Sausmix en pasta zit al in het pakje inbegrepen, zelf hoef je alleen vlees en groente toe te voegen.

Ideaal als je niet veel tijd hebt om te koken, voor je het weet staat dit gerecht op tafel. Met deze instructies kan zelfs je vriend, dochter of zoon lekker koken 😉 En er is weinig afwas, want je hebt maar één pan nodig!

Volgens het recept op de verpakking voeg je 400 gram roerbakgroenten en gehakt toe. Ik ga laten zien dat het ook anders kan door een eigen twist aan de roerbakpasta te geven. Namelijk met bloemkool en kip!

Bekijk het filmpje om te zien hoe je deze gemakkelijke maaltijd met pasta maakt:


Klik hier als je de video niet kunt zien. Klik hier om mijn andere filmpjes te bekijken, en vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Zo kun je mijn filmpjes als eerste bekijken.

Scroll naar beneden voor een overzicht van de gebruikte ingrediënten.

Roerbak pasta met bloemkool

Snelle roerbakpasta Bolognese met bloemkool

Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten voor 2 a 3 personen:

  • 1 pakje MAGGI roerbakpasta Bolognese
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 bloemkool, in roosjes
  • 1 winterwortel, in blokjes
  • 250 gram kipfilet, in blokjes
  • verse basilicum
  • olijfolie om in te bakken

 

Dit artikel is een samenwerking met MAGGI, lees mijn disclaimer

 

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Grazing table Beemster kaas
Tarte tartin van sjalot en wortel
Bladerdeegkrans met zalm en MonChou
Gourmethapjes met vlees, tips gourmetten

1 reacties

Marlotte

Haha en daarom ben ik fan van eenpansrecepten. Weinig afwas en je kunt vaak weinig verpesten. Deze pasta klinkt echt heerlijk!

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op