Ga naar de inhoud

Paksoi, Broccoli en Zalm

Ben je op zoek naar een lekker recept voor de doordeweekse dag? Deze paksoi, broccoli en zalm is snel klaar en erg makkelijk om te maken!
20 minuten Voorbereidingstijd

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht

Bereidingswijze

Stap 1
Dep de zalm droog en snijd deze in stukjes. Kook de broccoliroosjes 10 minuten tot ze beetgaar zijn.
2
Stap 2
Doe de mihoen in een schaal en schenk er 1 1/2 liter kokend water over. Laat dit 4 minuten staan.
3
Stap 3

Verhit olie in een wok en fruit de ui aan. Voeg de zalm toe en roerbak dit mee. Als de zalm is aangebakken, voeg je de paksoi, broccoli en ketjap toe. Roerbak dit nog een paar minuutjes mee.

4
Stap 4
Giet de mihoen af en verdeel over de borden. Verdeel de zalm met paksoi en broccoli over de mihoen. Bestrooi het gerecht met de gebakken uitjes..

Paksoi, Broccoli en Zalm

Paksoi, Broccoli en Zalm

Vandaag gaan we voor een receptje met paksoi! Samen met broccoli en zalm een heerlijk gerechtje.

Paksoi, Broccoli en Zalm dus. Met mihoen!

Dit is oorspronkelijk een recept van ah. Met vriendinnen heb ik het inmiddels meerdere keren gegeten. Het is lekker, én snel klaar.

Enige nadeel vond ik dat er voor mijn gevoel weinig groenten in zat. Misschien komt dit ook doordat de paksoi nogal slinkt bij het bakken. Zelf vind ik zalm en spinazie altijd een goede match, maar in combinatie met paksoi leek me dit niet ideaal. Tally, voedingsdeskundige van Nutri-Help, raadde me aan broccoli aan het recept toe te voegen. Dit is een lekkere toevoeging. Zalm en broccoli gaan  goed samen.

Paksoi, broccoli en zalm dus. Heerlijk met de zoete ketjap, gebakken uitjes en mihoen.

Paksoi, Broccoli en Zalm

Bekijk ook andere recepten

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op