Pasta pesto met Italiaanse worstjes
Ja hoor, weer een receptje met Pasta pesto. Ik doe het gewoon. Deze keer ga ik voor pasta pesto met Italiaanse worstjes. Pasta pesto, kan ik daar nog een recept van delen? Er staan al meerdere recepten met pasta pesto op de blog.. Natuurlijk mijn favoriete pasta pesto salade die...Pasta pesto met Italiaanse worstjes
Bewaren
Ja hoor, weer een receptje met Pasta pesto. Ik doe het gewoon. Deze keer ga ik voor pasta pesto met Italiaanse worstjes.
Pasta pesto, kan ik daar nog een recept van delen? Er staan al meerdere recepten met pasta pesto op de blog.. Natuurlijk mijn favoriete pasta pesto salade die ik nog steeds heel vaak maak. En die ene met tonijn die ook Joost heel erg lekker vindt. En warm met rode pesto, met courgetti en kip en op een stokje. Plus nog 6 andere versies. En nu komt er nog eentje bij. Met Italiaanse worstjes. Gewoon. Omdat het kan. En omdat het heel erg lekker is.
Pasta pesto met Italiaanse worstjes
Deze pasta bevat een aantal dingen die ieder pasta pesto-gerecht bevat. Pasta en pesto (flauw!) maar ook tomaatjes en pijnboompitjes. Mozzarella en de lekkere, gebakken Italiaanse worstjes maken de pasta af.
Dit pastarecept is weer eens wat anders. De pasta pesto is lauwwarm het lekkerste (ivm de gebakken worstjes) maar kun je ook prima koud eten.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze pasta pesto met italiaanse worstjes
Stap 1
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet hierna af.Stap 2
Bak in een koekenpan met olie de Italiaanse worstjes rondom aan en gaar.Stap 3
Halveer de cherrytomaatjes en hak de basilicum grof. Snijd of scheur de mozzarella in stukken. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.Stap 4
Roer de pesto door de nog warme penne. Snijd de worstjes in stukjes en roer ze samen met de tomaatjes en basilicum door de pasta.Stap 5
Doe tot slot de mozzarella en pijnboompitjes bij de pasta.Stap 6
Serveer de pasta pesto lauwwarm of koud.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze pasta pesto met italiaanse worstjes
Stap 1
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en giet hierna af.Stap 2
Bak in een koekenpan met olie de Italiaanse worstjes rondom aan en gaar.Stap 3
Halveer de cherrytomaatjes en hak de basilicum grof. Snijd of scheur de mozzarella in stukken. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.Stap 4
Roer de pesto door de nog warme penne. Snijd de worstjes in stukjes en roer ze samen met de tomaatjes en basilicum door de pasta.Stap 5
Doe tot slot de mozzarella en pijnboompitjes bij de pasta.Stap 6
Serveer de pasta pesto lauwwarm of koud.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.