Ga naar de inhoud

Stamppotje van zoete aardappel met andijvie

Stamppotje van zoete aardappel met andijvie. Een lekkere andijviestamppot met een twist. Met zoete aardappel, zongedroogde tomaat en feta.
30 minuten Bereidingstijd
Delen op
Stamppotje van zoete aardappel met andijvie

Stamppotje van zoete aardappel met andijvie

Stamppotje van zoete aardappel met andijvie. Een lekkere andijviestamppot met een twist. Met zoete aardappel, zongedroogde tomaat en feta.

Stamppotje van zoete aardappel met andijvie

Stamppotje van zoete aardappel met andijvie

Zoete aardappel is (misschien raad je het al) lekker zoet. Samen met de andijvie, feta, tomaatjes en paprika een heerlijke combi.

Stamppotje van zoete aardappel met andijvie

pdf

Stamppotje van zoete aardappel met andijvie

 

 

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze stamppotje van zoete aardappel met andijvie

Bereiding: 30 minuten
Stap 1
Schil de zoete aardappelen en kook ze op dezelfde wijze zoals normale aardappelen.
2
Stap 2
Houdt na het koken een kopje kookvocht apart.
3
Stap 3
Was en snijd ondertussen de andijvie en snijd de gegrilde paprika en zongedroogde tomaatjes in stukjes. Verkruimel de feta ook een beetje.
4
Stap 4
Als de aardappelen gekookt zijn stamp je ze fijn. Voeg hier een beetje kookvocht (op gevoel) en een blokje roomboter bij en breng het op smaak met peper en zout. Meng de rauwe andijvie, gegrilde paprika en gedroogde tomaatjes met het aardappelmengsel en garneer het geheel met feta.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Grazing table Beemster kaas
Tarte tartin van sjalot en wortel
Bladerdeegkrans met zalm en MonChou
Gourmethapjes met vlees, tips gourmetten

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op