Stamppotje van zoete aardappel met andijvie
Bewaren
Stamppotje van zoete aardappel met andijvie. Een lekkere andijviestamppot met een twist. Met zoete aardappel, zongedroogde tomaat en feta.
Stamppotje van zoete aardappel met andijvie
Zoete aardappel is (misschien raad je het al) lekker zoet. Samen met de andijvie, feta, tomaatjes en paprika een heerlijke combi.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze stamppotje van zoete aardappel met andijvie
Stap 1
Schil de zoete aardappelen en kook ze op dezelfde wijze zoals normale aardappelen.Stap 2
Houdt na het koken een kopje kookvocht apart.Stap 3
Was en snijd ondertussen de andijvie en snijd de gegrilde paprika en zongedroogde tomaatjes in stukjes. Verkruimel de feta ook een beetje.Stap 4
Als de aardappelen gekookt zijn stamp je ze fijn. Voeg hier een beetje kookvocht (op gevoel) en een blokje roomboter bij en breng het op smaak met peper en zout. Meng de rauwe andijvie, gegrilde paprika en gedroogde tomaatjes met het aardappelmengsel en garneer het geheel met feta.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze stamppotje van zoete aardappel met andijvie
Stap 1
Schil de zoete aardappelen en kook ze op dezelfde wijze zoals normale aardappelen.Stap 2
Houdt na het koken een kopje kookvocht apart.Stap 3
Was en snijd ondertussen de andijvie en snijd de gegrilde paprika en zongedroogde tomaatjes in stukjes. Verkruimel de feta ook een beetje.Stap 4
Als de aardappelen gekookt zijn stamp je ze fijn. Voeg hier een beetje kookvocht (op gevoel) en een blokje roomboter bij en breng het op smaak met peper en zout. Meng de rauwe andijvie, gegrilde paprika en gedroogde tomaatjes met het aardappelmengsel en garneer het geheel met feta.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.