Fussilli met cervelaatworst en roomkaas
Bewaren
Pasta eten wij meestal met gehakt. Afgewisseld met kip. Maar op een gegeven moment wordt dat saai. Dan heb je even genoeg kip of gehakt gehad. Dan wil je iets anders.
Doordat de rijst met chorizo ons ontzettend lekker is wilde ik ook zoiets met pasta eten. In plaats van chorizo is het cervelaatworst geworden.
Fussilli met cervelaatworst en roomkaas.
Het snijwerk.. er gaan namelijk lekker veel groenten in. Courgette, wortel, champignons.
En natuurlijk de fussili met cervelaatworst en roomkaas!
De roomkaas smelt lekker door de warme pasta en groenten heen. Hierdoor wordt het een heerlijke romige pasta.
Een beetje kruiden erbij, en knoflook. En klaar is ie, een lekkere romige pasta.
Pasta, met cervelaatworst en roomkaas.
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze fussilli met cervelaatworst en roomkaas
Stap 1
Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.Stap 2
Snijd de wortel in blokjes en de champignons in plakjes, de courgette en cervelaatworst in halve maantjes.Stap 3
Bak de cervelaatworst aan (dit kan zonder boter of olie). Voeg de wortel toe en bak dit even mee. Voeg vervolgens de champignons, courgette en uitgeperste knoflook toe. Bak dit ook even mee zodat de courgette beetgaar wordt.Stap 4
Giet de pasta af. Meng de roomkaas, peper, zout en verse kruiden door de pasta.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze fussilli met cervelaatworst en roomkaas
Stap 1
Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.Stap 2
Snijd de wortel in blokjes en de champignons in plakjes, de courgette en cervelaatworst in halve maantjes.Stap 3
Bak de cervelaatworst aan (dit kan zonder boter of olie). Voeg de wortel toe en bak dit even mee. Voeg vervolgens de champignons, courgette en uitgeperste knoflook toe. Bak dit ook even mee zodat de courgette beetgaar wordt.Stap 4
Giet de pasta af. Meng de roomkaas, peper, zout en verse kruiden door de pasta.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
6 reacties
Corrie
Ik kwam dit vandaag tegen en heb salami gebruikt, lekker veel groente en echt een aanrader!
Sanne
Wooooow, deze was lekker! Inderdaad wilden wij eens een keer wat anders dan gehakt. Zeker voor herhaling vatbaar!
Dominique
Na een verjaardag hadden we nog een soort cervelaatworst over en roomkaas, dus dit gerecht gemaakt met de 'restjes'. We hadden in plaats van fusilli vlindertjes gebruikt. Cervelaat door een pastagerecht was weer eens wat anders dan we normaal doen en erg lekker. Voor herhaling vatbaar!
Brenda
Goed om te horen Dominique :-) Ik hoop dat de Provençaalse roerbak gister ook voor herhaling vatbaar was.
MySuperSweetLife
Dit ziet er echt heerlijk uit, krijg er gewoon honger van! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog! Liefs
Brenda
Hoi Tineke, dank je wel. Leuk dat je me volgt! Jouw blog kende ik nog niet, zal ook eens bij jou langskomen :)