Ga naar de inhoud

Fussilli met cervelaatworst en roomkaas

Een lekkere variant op de pasta met gehakt of kip, namelijk fusili met cervelaatworst en roomkaas. En lekker veel groenten natuurlijk!
25 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Fussilli met cervelaatworst en roomkaas

Fusilli met cervelaat en roomkaas

Pasta eten wij meestal met gehakt. Afgewisseld met kip. Maar op een gegeven moment wordt dat saai. Dan heb je even genoeg kip of gehakt gehad. Dan wil je iets anders.

Doordat de rijst met chorizo ons ontzettend lekker is wilde ik ook zoiets met pasta eten. In plaats van chorizo is het cervelaatworst geworden.

Fussilli met cervelaatworst en roomkaas.

Fusilli met cervelaat en roomkaas

Het snijwerk.. er gaan namelijk lekker veel groenten in. Courgette, wortel, champignons.
En natuurlijk de fussili met cervelaatworst en roomkaas!

Fusilli met cervelaat en roomkaas

De roomkaas smelt lekker door de warme pasta en groenten heen. Hierdoor wordt het een heerlijke romige pasta.
Een beetje kruiden erbij, en knoflook. En klaar is ie, een lekkere romige pasta.

Pasta, met cervelaatworst en roomkaas.

Fusilli met cervelaat en roomkaas

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze fussilli met cervelaatworst en roomkaas

Voorbereiding: 25 minuten
Stap 1
Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking.
2
Stap 2
Snijd de wortel in blokjes en de champignons in plakjes, de courgette en cervelaatworst in halve maantjes.
3
Stap 3
Bak de cervelaatworst aan (dit kan zonder boter of olie). Voeg de wortel toe en bak dit even mee. Voeg vervolgens de champignons, courgette en uitgeperste knoflook toe. Bak dit ook even mee zodat de courgette beetgaar wordt.
4
Stap 4
Giet de pasta af. Meng de roomkaas, peper, zout en verse kruiden door de pasta.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Hartige banketletter - pizzaletter
Bloemkoolstoof met tomaat en gegrilde paprika
Sinterklaas loempia's
MonChou borreldip – met zalm, kip en pistache

6 reacties

Corrie

Ik kwam dit vandaag tegen en heb salami gebruikt, lekker veel groente en echt een aanrader!

Laat een bericht achter

Sanne

Wooooow, deze was lekker! Inderdaad wilden wij eens een keer wat anders dan gehakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Laat een bericht achter

Dominique

Na een verjaardag hadden we nog een soort cervelaatworst over en roomkaas, dus dit gerecht gemaakt met de 'restjes'. We hadden in plaats van fusilli vlindertjes gebruikt. Cervelaat door een pastagerecht was weer eens wat anders dan we normaal doen en erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

Laat een bericht achter

Brenda

Goed om te horen Dominique :-) Ik hoop dat de Provençaalse roerbak gister ook voor herhaling vatbaar was.

MySuperSweetLife

Dit ziet er echt heerlijk uit, krijg er gewoon honger van! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog! Liefs

Laat een bericht achter

Brenda

Hoi Tineke, dank je wel. Leuk dat je me volgt! Jouw blog kende ik nog niet, zal ook eens bij jou langskomen :)

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op