Friday 5: Mannenvoedsel recepten voor vaderdag

De meeste mannen (dus ik neem aan ook vaders) houden van lekker, en een beetje vettig, voedsel. Deze vijf gerechten voldoen hieraan en zijn ál-tijd een succes.

En stiekem vinden niet alleen mannen dit lekker, ook bij vrouwen (in ieder geval wel bij mij) gaan deze maaltijden er wel in. Zo verwen je niet alleen je vader, maar ook je moeder, broers en zussen. En niet onbelangrijk, ook jezelf!

Kipshoarma

Maak voor je vader, man, broer, geliefde, vriend, of jezelf een lekker broodje kip shoarma. Met een beetje groente, dat dan weer wel. Om de groente te compenseren serveer je dit broodje met een extra klodder zelfgemaakte knoflooksaus. Zet je tanden daar maar in (en je vader natuurlijk ook).

Nacho

Wil je eens iets anders maken? Ga dan voor deze super lekkere stoere nachoschotel! Een schotel voor de echte machopapa. Hierbij serveer je guacamole, crème fraîche of sweet chilisaus.

broodje rosbief

Liever een lekker stokbroodje met vlees? Maak dan dit broodje met rosbief. Lekker als lunch of als maaltijd.

Pizza Pollo

Welke man houdt er niet van pizza? En met de liefde die jij in deze homemade pizza stopt is pizza nog lekkerder! Gaat jouw vader voor een ouderwetse pizza pollo met extra kaas? Of gaat hij op de gezonde toer met de Healthy Green Pizza of een vegetarische pizza?

Wraptaart

Ik sluit deze Friday 5 af met een topper. Wil je indruk maken door iets spectaculairs op tafel zetten dat eigenlijk helemaal niet moeilijk is om te maken? Maak zondag dan de super lekkere Mexicaanse Wraptaart! Je vader zal versteld staan!

 

———————————————

Klik hier voor meer barbecue recepten.
Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
1 comment
  1. Je bent er vroeg bij inderdaad. Maar beter te vroeg dan té laat. Bedankt voor de lekkere tips, niet alleen voor mijn vader, maar ook voor mezelf!

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk