Fruitige pastasalade

Fruitige pasta salade

Als je opzoek bent naar een zomerse pastasalade dan is dit jouw gerecht: een fruitige pastasalade.

Ik eet niet vaak fruit bij de avondmaaltijd, maar op mooie zomerdagen maak ik graag een uitzondering. Fruit is vaak lekker fris, licht én gezond :)

Zeker als je geen tijd of zin hebt om te koken komt deze pastasalade van pas. Je hoeft alleen zo’n beetje alleen de pasta te koken en het fruit te snijden. Makkelijk hé?

Snel door naar het recept van de fruitige pastasalade, zodat je aan de slag kunt!

Pastasalade met fruit

Fruitige pastasalade

Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 180 gram pasta
  • 2 handjes rucola
  • 8 aardbeien
  • halve banaan
  • halve mango
  • 30 gram verse geitenkaas
  • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
  • scheutje goede balsamicoazijn
  • eetlepel pijnboompitjes

Bereiding

Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.

Schil de banaan en de mango en snijd dit in stukjes. Was de aardbeien en snijd deze ook in stukjes. Snijd de rucola grof.

Meng de gekookte pasta met olijfolie en balsamico azijn. Roer het fruit en de rucola er voorzichtig doorheen. Top de fruitige pastasalade af met pijnboompitjes en verkruimelde geitenkaas.

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin.
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!


Brenda Hoff
Brenda Hoff
Brenda is een lekkerbek en gek op pannenkoeken, chips en chocolade. Brenda's recepten zijn snel en toegankelijk, de makkelijke maaltijden hebben vaak een verrassende twist waardoor het net even anders is dan je gewend bent.
3 comments

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk