Schrijf je in voor
de nieuwsbrief!

Wat eten we vanavond?

Fruitige pastasalade

Fruitige pasta salade

Als je opzoek bent naar een zomerse pastasalade dan is dit jouw gerecht: een fruitige pastasalade.

Ik eet niet vaak fruit bij de avondmaaltijd, maar op mooie zomerdagen maak ik graag een uitzondering. Fruit is vaak lekker fris, licht én gezond :)

Zeker als je geen tijd of zin hebt om te koken komt deze pastasalade van pas. Je hoeft alleen zo’n beetje alleen de pasta te koken en het fruit te snijden. Makkelijk hé?

Snel door naar het recept van de fruitige pastasalade, zodat je aan de slag kunt!

Pastasalade met fruit

Fruitige pastasalade

Bereidingstijd 20 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 180 gram pasta
  • 2 handjes rucola
  • 8 aardbeien
  • halve banaan
  • halve mango
  • 30 gram verse geitenkaas
  • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
  • scheutje goede balsamicoazijn
  • eetlepel pijnboompitjes

Bereiding

Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitjes in een droge koekenpan.

Schil de banaan en de mango en snijd dit in stukjes. Was de aardbeien en snijd deze ook in stukjes. Snijd de rucola grof.

Meng de gekookte pasta met olijfolie en balsamico azijn. Roer het fruit en de rucola er voorzichtig doorheen. Top de fruitige pastasalade af met pijnboompitjes en verkruimelde geitenkaas.

———————————————

Op de hoogte blijven? Volg mijn blog via FacebookTwitter of Bloglovin.
Op Instagram (username @brendakookt) komen de lekkerste foodfoto’s voorbij!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Reacties

3 Comments

  1. Amy 3 augustus 2015 at 20:19

    Laatst had ik ook mango door de salade, heerlijk! Dit ziet er ook heel goed uit :)

    Reply
    1. Brenda Kookt 5 augustus 2015 at 12:16

      Lekker fris hé? Ik vind het een ideale afwisseling.

      Reply
  2. Rianne 22 juli 2016 at 09:36

    Is dat echt lekker? Banaan erdoorheen?

    Reply

Geef een reactie

Misschien vindt je dit ook leuk: