Ga naar de inhoud

Pasta pesto met courgetteballetjes

Laatst deelde ik dit recept voor vegetarische courgetteballetjes met kaas. En in dit artikel van vandaag deel ik geen nieuw recept, maar een inspiratierecept met deze homemade vegetarische balletjes. De restjes verwerkte ik namelijk in deze pasta pesto met courgetteballetjes, Pasta pesto met courgetteballetjes Deze courgetteballetjes maakte ik voor de...
20 minuten Voorbereidingstijd

Ingrediënten

porties
Print dit gerecht

Bereidingswijze

Stap 1
Kook de pasta in ruim water beetgaar.
2
Stap 2
Roer de groene pesto door de afgegoten pasta. Roer hierna de tomaatjes en rucola door de pasta.
3
Stap 3
Verdeel over de pasta pesto over borden en verdeel vervolgens de courgetteballetjes en Parmezaan over de borden.

Pasta pesto met courgetteballetjes

Laatst deelde ik dit recept voor vegetarische courgetteballetjes met kaas. En in dit artikel van vandaag deel ik geen nieuw recept, maar een inspiratierecept met deze homemade vegetarische balletjes. De restjes verwerkte ik namelijk in deze pasta pesto met courgetteballetjes,

Pasta pesto met courgetteballetjes

Deze courgetteballetjes maakte ik voor de week zonder vlees, als homemade vleesvervanger. Het resultaat was bovenverwachting. De balletjes zijn erg lekker als hapje of snack. Maar je kunt ze natuurlijk ook verwerken in een avondmaaltijd.

Met de balletjes maakte ik een lekkere pasta pesto. Met rucola, tomaatjes en extra parmezaan erbij had ik binnen no time een lekkere maaltijd op tafel staan. Zo zie je maar dat lekker helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Pasta pesto met courgetteballejtes

Pasta pesto met courgetteballejtes

Bekijk ook andere recepten
Ravioli met zalm en pesto
BLT Salade
Crumble van nectarine met kersen
Pasta pesto salade

2 reacties

Marilyn Amaterasu

Dit ziet er heerlijk lenteachtig uit Brenda. Als ik de foto zo zie, dan ga ik het toch een keer proberen :-)

Laat een bericht achter

Marja

Hoi Brenda, Het ziet er heerlijk uit en ik zou er zo aan beginnen, maar mijn man is een echte carnivoor! Zijn maal mocht wat hem betreft alleen uit vlees bestaan en hij zal dus nooit een maaltijd zonder vlees eten....helaas. Wat mezelf betreft, hoe ouder ik wordt hoe minder ik om vlees geef. Ik lust het heus wel op z’n tijd hoor, maar ik zou goed 4-5 dagen per week vegetarisch kunnen eten. Ik laat ook vaak mijn vlees staan en eet meer groente dan dat ik van plan was. Dus dit recept spreekt mij heel erg aan en ik ben dus van plan om het voor mezelf met courgetteballetjes te maken en voor mijn man met gehaktballetjes! Dus bedankt voor het recept, lekker makkelijk en snel klaar. Tot een volgende keer. Hartelijke groetjes en een kusje voor Fem en Jill.

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op