Ga naar de inhoud

#HappyLunchtime! Nr 6. PQR!

Deze overheerlijke quesadilla is snel klaar en je hebt niet veel ingrediënten nodig. Een aanrader voor een lekkere warme lunch!

15 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

#HappyLunchtime! Nr 6. PQR!

#HappyLunchtime!!
Nummer 6 alweer.. PQR!!

Hierna volgen er nog maar 3 recepten in deze #HappyLunchtime reeks.

De Q lijkt een lastige letter om iets mee te verzinnen. Maar ik wist direct wat ik met de Q wilde.

De PQR zijn gekoppeld aan…..

Pesto, Quesadilla én Rucola!

Daarbij heb ik ook de K gevoegd. De K van Kip!

Het is vandaag dus tijd voor een overheerlijke Quesadilla!

Voor deze Quesadilla heb je niet veel ingrediënten nodig. En het is snel klaar.
En een lekkere warme lunch.

Je kunt dit ook als avondmaaltijd eten. Neem er dan 2, of eet er een salade bij.

Ingrediënten

Quesadilla
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze #happylunchtime! nr 6. pqr!

Voorbereiding: 15 minuten
Stap 1

Snijd de kipfilet in blokjes, kruid met kipkruiden en bak in een koekenpan met olijfolie. Halveer de tomaatjes en bak ze even met de kipfilet mee.

2
Stap 2

Pak een andere koekenpan waar de wrap helemaal in past. Giet er een beetje olijfolie in en verwarm de wrap in de pan. Bestrooi een helft van de wrap met geraspte kaas. Houdt het vuur laag zodat de kaas smelt en de wrap een beetje bruin wordt.

3
Stap 3
Zodra de kaas gesmolten is verdeel over de andere helft van de wrap crème fraîche en pesto.
4
Stap 4
Op de kaas verdeel je de gebakken kip en tomaatjes met een beetje rucola. Vouw de wrap dubbel.
5
Stap 5
En daar is ie: je Quesadilla!

#HappyLunchtime, Enjoy!

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Plaattaart met krokante kip en honing-mosterd
Pasta pesto met gehaktballetjes
Hartige banketletter - pizzaletter
Sinterklaas loempia's

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op