Ga naar de inhoud

Ravioli met spinazie, champignons en truffel

Een ideale snelle pastamaaltijd dat wat mij betreft het hele jaar kan. Ravioli met spinazie, champignons en truffel.
25 minuten Bereidingstijd
Delen op
Ravioli met spinazie, champignons en truffel

Ravioli met spinazie, champignons en truffel

Een ideale snelle pastamaaltijd dat wat mij betreft het hele jaar kan. Ravioli met spinazie, champignons en truffel.

Ravioli met spinazie, champignons en truffel

Ravioli recepten

Als ik ravioli gebruik in mijn recepten voelt het altijd een beetje alsof ik valsspeel. Alsof ik een ingrediƫnt gebruik dat eigenlijk niet mag. Omdat ik de ravioli niet zelf maak, maar kant-en-klaar koop. De ravioli is al op smaak gebracht door de vulling waar je voor kiest.

Maar het is natuurlijk geen valsspelen, want je moet er zelf nog iets lekker van maken.

Eerder tipte ik je om ravioli te gebruiken in deze gerechten:

Vandaag ga ik voor een nieuw variant. Eentje waar ik zelf dol op ben: ravioli met spinazie, champignons en truffel.

Ravioli met spinazie, champignons en truffel

Ravioli met spinazie, champignons en truffel

Ravioli met spinazie, champignons en truffel. GeĆÆnspireerd op mijn recept voor truffelrisotto met champignons. Het leek me leuk om een nieuwe variant met truffel te maken, en dat werd dit ravioli-gerecht.

Ontzettend simpel om te maken, wat dat betreft is dit echt een ideale makkelijke maaltijd als je weinig tijd (of zin) hebt om te koken.

In een pan fruiten we ui aan. Hierbij bakken we champignons en spinazie. Voor een romig sausje voeg ik kookroom toe. Daarbij gaat truffel, in dit geval truffeltappenade en een beetje truffelolie. Dit serveren we met de gekookte ravioli en snippers Parmezaan.

Dit samen maakt een heerlijke maaltijd.

Ravioli met spinazie, champignons en truffel

Ingrediƫnten

personen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze ravioli met spinazie, champignons en truffel

Bereiding: 25 minuten
Stap 1
Verwarm een koekenpan met olie op het vuur. Fruit de ui, voeg de champignons toe als de ui glazig ziet. Bak de champignons goudbruin.
2
Stap 2
Voeg de spinazie toe en bak dit mee. Breng op smaak met zout en peper.
3
Stap 3
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
4
Stap 4
Voeg truffeltappenade toe aan het spinaziemengsel, samen met kookroom. Verwarm dit nog even mee.
5
Stap 5
Verdeel de ravioli over de borden. Verdeel hierover het champignon-spinazie mengsel. Maak af met snippers Parmezaan en een beetje truffelolie.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Spring roll salade
Spaghetti met kip en mozzarella in citroen-knoflooksausje
Hartige groentecake
Ravioli met spinazie, champignons en truffel

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op