Ga naar de inhoud
1 beoordeling

Roergebakken witlof met appelstroop en tijm

Heerlijke roergebakken witlof met appelstroop en tijm. Lekker met een stukje zalm, aardappeltjes met peper, zout en paprika-kruiden.

15 minuten Voorbereidingstijd
Delen op

Roergebakken witlof met appelstroop en tijm

Witlof met appelstroop en tijm, Roergebakken witlofWitlof is een van mijn favoriete groenten. Meestal eten we witlof met ham en kaas uit de oven, heerlijk! Maar nu wilde ik eens iets anders. Ik ging voor roergebakken witlof met appelstroop en tijm.

Witlof met appelstroop en tijm, Roergebakken witlof

De ingrediënten bij elkaar. Meestal eet ik witlof met vlees, maar deze keer leek het me lekker om dit met een stukje zalm te eten. Ook bakte ik aardappeltjes bij met peper, zout en paprika-kruiden.

Witlof met appelstroop en tijm, Roergebakken witlof

 

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze roergebakken witlof met appelstroop en tijm

Voorbereiding: 15 minuten
Stap 1
Snipper de ui. Snijd de witlof in repen.
2
Stap 2
Verhit in een wok een beetje olie, roerbak de ui met tijm. Voeg na 2 minuten de witlof hierbij.
3
Stap 3
Bak de witlof ongeveer 5 minuutjes aan. Voeg hierna de appelstroop en balsamico toe. Bak dit nog even mee.
4
Stap 4
Serveer de roergebakken witlof met gebakken aardappeltjes en een stukje zalm.

Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.

En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.

Bekijk ook andere recepten
Speculaasmuffins met mandarijn-icing en strooigoed
MonChou borreldip – met zalm, kip en pistache
Traybake met zalm en broccoli
Pizza met pistachepesto en ricotta

6 reacties

Seija
5/5 sterren

Aanbevelenswaardig! Was echt heel lekker en dat vonden de gasten ook. Simpel, snel, heerlijk

Laat een bericht achter

Brenda Hoff

Super om te horen!

Jacqueline

Dit was echt heerlijk !!!

Laat een bericht achter

Alex Zeegers

Ik vond het ook erg lekker en makkelijk klaar te maken

Laat een bericht achter

Yvonne

Het was heerlijk!

Laat een bericht achter

Truus

vanavond de roergebakken witlof met tijm en appelstroop gemaakt en het is heerlijk. Tot nu toe hielden we eigenlijk alleen van rauwe witlof, maar we zijn helemaal om!

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

De beoordelingen van het recept
1 beoordeling
Wil je dit recept delen?
Delen op