Ga naar de inhoud

Traybake van aardappel met venkel en appel

Traybake van aardappel met venkel en appel. Met chipolataworstjes en rode ui. Met een honing/mosterdsaus. Dat is wat het is. Lekker! En simpel. Als je het hebt over makkelijke maaltijden dan spant dit recept de kroon. Voor deze traybake hoef je niet te koken. Je hoeft alleen alles op een...
15 minuten Voorbereidingstijd
30 minuten Bereidingstijd

Ingrediënten

personen

<b<Voor de honing-mosterdsaus:

Print dit gerecht

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakblik met bakpapier.
2
Stap 2
Verdeel de krielaardappelen, rode ui, partjes appel en venkel over de bakplaat. Verdeel blaadjes verse rozemarijn en tijm er over en leg de worstjes er ook bij.
3
Stap 3
Meng de ingrediënten voor de de dressing in een kommetje en verdeel hier over de bakplaat. Roer of hussel het een beetje om.
4
Stap 4
Bak de traybake 30 minuten in de oven, tot de krieltjes, groenten en worstjes gaar zijn.

Traybake van aardappel met venkel en appel

Traybake van aardappel met venkel en appel. Met chipolataworstjes en rode ui. Met een honing/mosterdsaus. Dat is wat het is. Lekker! En simpel.

Als je het hebt over makkelijke maaltijden dan spant dit recept de kroon. Voor deze traybake hoef je niet te koken. Je hoeft alleen alles op een bakplaat te leggen en een sausje/dressing te roeren. Easy as that!

Traybake van aardappel met venkel en appel

De venkel past super goed bij de worstjes en partjes appel. En laten we de honing-mosterdsaus niet vergeten. Deze wordt mee verwarmd met de traybake. Top!

Traybake van aardappel met venkel en appel

Traybake van aardappel met venkel en appel

a

 

Bekijk ook andere recepten
Salade van geroosterde biet met appel en pistache 3 bieten biet 85 gram rucola 0,5 avocado 0,5 appel, in blokjes 80 gram zachte geitenkaas 2 el gepelde pistachenootjes (of walnoten) Voor de dressing: 4 eetlepels balsamicoazijn 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 theelepel mosterd 1 theelepel honing zout en peper Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de bieten en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Verpak in aluminiumfolie en rooster 30 minuten in de oven. Laat de biet hierna afkoelen en snijd ze in partjes. Maak de dressing door de ingrediënten te mengen in een kommetje. Verdeel rucola over een groot bord of schaal. Verdeel hierover partjes avocado, partjes geroosterde rode biet en blokjes appel. Verdeel hierover verkruimelde geitenkaas en bestrooi met grof gehakte pistachenootjes. Verdeel tot slot de dressing over de salade van rode biet
Huzarensalade
Aziatische Kipspiesjes met honing en knoflook

2 reacties

Elly

Heerlijk recept, ik heb de venkel gewoon in dunne repen gebruikt.

Laat een bericht achter

Marja

Hoi, Brenda, Ik heb nog nooit een traybake gemaakt, maar dit wordt op zeker de eerste van hopelijk vele. Wat ziet dat er lekker uit zeg, en zo makkelijk. Je hebt er geen omkijken naar. Mag ik vragen waarom de venkel geraspt wordt en niet ook in partjes gesneden? Heeft dat met het garen te maken? Hoe het ook zij.....een geslaagd recept wat mij betreft. Dank voor het recept en tot een volgende keer. Hartelijke groetjes en een kusje voor Fem en Jill.

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op