Mexicaanse nachodip
Bewaren
Deze dip is een topper op ieder feestje. Zodra je de schalen met deze Mexicaanse nachodip op tafel zet duiken je gasten er in.
Mijn schoonzusje heeft deze dip al op menig feestje op tafel gezet. Iedere keer denk ik weer: deze moet ik ook eens maken. Het kwam er telkens niet van, tot we ons housewarming-feestje gaven. En ook deze keer was de nachodip een hit! Het fijne aan deze dip is dat je hem van te voren kunt bereiden. Zo hoef je hem tijdens het feestje alleen nog maar op tafel te zetten. Tip: zorg wel dat je voldoende nacho’s op voorraad hebt!
Ik heb eerder een nachodip met jullie gedeeld, dat was een andere variant met daarbij ook avocado. Klik hier om het recept te bekijken.
Mexicaanse nachodip met tomaat en paprika
Ingrediënten
Extra benodigd: een schaal met een afmeting van 25 x 20 cm
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze mexicaanse nachodip
Stap 1
Snipper de ui fijn en roer dit met de roomkaas en mayonaise door elkaar. Verdeel dit mengsel over de bodem van je schaal. Verdeel hierover de tacosaus.Stap 2
Snijd de paprika in blokjes en de lente ui in ringen. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd ze ook in blokjes. Verfdeel dit als laatste over de nachodip.Stap 3
Serveer de Mexicaanse nachodip met nacho's.Tip: Wil je de dip bewaren? Dat kan! Dek de schaal af met een deksel of huishoudfolie en bewaar het in de koelkast.
Ingrediënten
Extra benodigd: een schaal met een afmeting van 25 x 20 cm
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze mexicaanse nachodip
Stap 1
Snipper de ui fijn en roer dit met de roomkaas en mayonaise door elkaar. Verdeel dit mengsel over de bodem van je schaal. Verdeel hierover de tacosaus.Stap 2
Snijd de paprika in blokjes en de lente ui in ringen. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd ze ook in blokjes. Verfdeel dit als laatste over de nachodip.Stap 3
Serveer de Mexicaanse nachodip met nacho's.Tip: Wil je de dip bewaren? Dat kan! Dek de schaal af met een deksel of huishoudfolie en bewaar het in de koelkast.
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
1 reacties
jonna@burgertrutjes
Lekker recept! Klopt het dat het linkje naar de tacosaus mist? En hoeveel ml gebruik je van die saus?