Aardappelsalade met pesto en radijs
De zomer vraagt om makkelijke recepten. En om recepten die je makkelijk mee kunt nemen naar een picknick. Deze makkelijke aardappelsalade met pesto is daar heel geschikt voor! Aardappelsalade met pesto In deze lauwwarme aardappelsalade mix je krieltjes met pesto en frisse groenten als radijsjes, spinazie en cherrytomaatjes. En geen...Aardappelsalade met pesto en radijs
Bewaren
De zomer vraagt om makkelijke recepten. En om recepten die je makkelijk mee kunt nemen naar een picknick. Deze makkelijke aardappelsalade met pesto is daar heel geschikt voor!
Aardappelsalade met pesto
In deze lauwwarme aardappelsalade mix je krieltjes met pesto en frisse groenten als radijsjes, spinazie en cherrytomaatjes. En geen gedoe met een moeilijk te maken dressing. Meng alles met kant-en-klare pesto en je bent klaar!
Oh en heb je trouwens geen zin om de oven aan te doen omdat de keuken dan te warm wordt op een hete dag? Je kunt de krieltjes ook in de pan bakken of alleen koken, net zo lekker.
Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze aardappelsalade met pesto en radijs
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Halveer de krieltjes en snijd grotere krieltjes in kwarten. Mix ze op de bakplaat met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Bak de krieltjes 20 - 25 minuten in de oven totdat ze gaar zijn en goudbruin.Stap 3
Snijd in de tussentijd de radijsjes in 8 stukjes. Rasp de schil van de citroen, snijd de spinazie of veldsla ietsje klein en halveer de cherrytomaatjes.Stap 4
Mix de groenten met de citroenrasp in een kom en schep de pesto er doorheen. Meng de warme krieltjes er doorheen en breng eventueel nog op smaak met peper en zout.Stap 5
Je kunt de salade lauwwarm of koud eten.Ingrediƫnten
Merknamen in de ingrediƫntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze aardappelsalade met pesto en radijs
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.Stap 2
Halveer de krieltjes en snijd grotere krieltjes in kwarten. Mix ze op de bakplaat met de olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Bak de krieltjes 20 - 25 minuten in de oven totdat ze gaar zijn en goudbruin.Stap 3
Snijd in de tussentijd de radijsjes in 8 stukjes. Rasp de schil van de citroen, snijd de spinazie of veldsla ietsje klein en halveer de cherrytomaatjes.Stap 4
Mix de groenten met de citroenrasp in een kom en schep de pesto er doorheen. Meng de warme krieltjes er doorheen en breng eventueel nog op smaak met peper en zout.Stap 5
Je kunt de salade lauwwarm of koud eten.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.