Asperges in serranoham
Asperges in serranoham
Bewaren
Asperges met serranoham uit de oven, een lekker bijgerecht voor als je niet zoveel tijd hebt. Dit is namelijk super snel klaar!
Ik had nog een aantal witte asperges over nadat ik dit gerecht met pasta en zalm had gemaakt. Zonde om weg te gooien dus ik maakte er een lekker receptje mee. En dat was zo lekker dat ik snel een foto van maakte voor ze in mijn mond verdwenen, zodat ik het receptje ook met jullie kan delen.
De ster van dit snelle bijgerecht zijn wat mij betreft niet de asperges maar dat is de serranoham. Als je serranoham bakt krijgt het namelijk een lekkere bite, en heeft het extra veel smaak. Laat dat nou een super lekkere combi zijn met de zachte asperges..
Asperges met serranoham
Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze asperges in serranoham
Stap 1
Schil de asperges en kook ze 10 minuten. Verwarm de oven voor op 180 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de peterselie fijn.Stap 2
Smeer de geitenkaas over de asperges en bestrooi dit met peterselie. Rol de asperges hierna in twee plakjes serranoham.Stap 3
Verwarm de asperges in serranoham 10 minuten in de oven zodat de serranoham mooi krokant is. Serveer de asperges direct.Ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.
Bereidingswijze asperges in serranoham
Stap 1
Schil de asperges en kook ze 10 minuten. Verwarm de oven voor op 180 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de peterselie fijn.Stap 2
Smeer de geitenkaas over de asperges en bestrooi dit met peterselie. Rol de asperges hierna in twee plakjes serranoham.Stap 3
Verwarm de asperges in serranoham 10 minuten in de oven zodat de serranoham mooi krokant is. Serveer de asperges direct.Blijf op de hoogte, schrijf je in voor Brenda Kookt updates.
En ontvang de lekkerste recept-inspiratie passend bij het seizoen in je mailbox.
Bekijk ook andere recepten
1 reacties
jonna@burgertrutjes
Simpel maar een heerlijk recept! Hier houd ik altijd wel van