Ga naar de inhoud

Krokante kip wraps

Een ideale snelle maaltijd, ook voor op warme dagen. Of voor op de camping! Krokante kip wraps met pek en honing-mosterdsaus. Yum!

20 minuten Bereidingstijd
Delen op
Krokante kip wraps

Krokante kip wraps

Yes, vandaag deel ik een van mijn favorietjes! Dit is een ideaal campingmaaltje, afgeleid van de populaire kip cajun wraps. Maar dan omgeturnd tot campingrecept. Krokante kip wraps. Ik heb van dit recept namelijk al menig vakantie gesmuld.

Krokante kip wraps

Krokante kip wraps

De kip cajun wraps zijn super lekker, maar in de voortent en in de hitte op de camping leek het me niet zo fijn om de kip te kruiden en te paneren. Toen kwamen de kip krokant schnitzels om de hoek, voor de krokante kip wraps. Dit vind ik namelijk ook ontzettend lekker, en bleken een ideaal ingrediënt voor in deze wraps.

Naast de krokant gebakken kip krokant schnitzels vul ik de wraps het liefst met ijsbergsla, gebakken spek tomaatjes, pijnboompitjes en honing-mosterddressing.

Maar als jij hier een ander ingrediënt aan wil toevoegen, of iets juist weglaten zou ik zeggen: be my guest! Je kunt ook lekker allemaal bakjes met ingrediënten op tafel zetten zodat iedereen zijn eigen krokante kip wrap kan samenstellen.

Wat is jullie favoriete snelle campingmaaltje? Is er dit jaar een ander recept dat ik echt een keer moet maken?

Het is geen ingewikkeld recept, maar mocht je even willen nalezen hoe ik de k rokante kip wraps klaarmaak scroll dan naar beneden voor de receptkaart.

Snelle wraps met krokante kip

Camping recepten

Kun je naast de krokante kip wraps nog meer inspiratie voor vakantiemaaltijd of ctmpingrecpeten gebruiken? Hier op de website hebben we de afgelopen jaren al menige zomertopper met je gedeeld. Het zijn makkelijke recepten die je eenvoudig bereid, ideaal dus als je op de camping staat en geen complete keuken tot je beschikking hebt. Ik tip je graag deze campingtoppers:

Snelle wraps met krokante kip

Ingrediënten

personen
Print dit gerecht
Delen op

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen een gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Bereidingswijze krokante kip wraps

Bereiding: 20 minuten
Stap 1
Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak de kipschnitzels hierin aan beide kanten aan. Snijd de kip hierna in repen.
2
Stap 2
Bak in een droge koekenpan (zonder boter of olie) op medium vuur de spek krokant. Rooster de pijnboompitjes ook even in een droge koekenpan (zonder boter of olie).
3
Stap 3
Halveer de cherry tomaatjes.
4
Stap 4
Beleg een wrap met ijsbergsla, tomaatjes, kip en de ontbijtspek. Verdeel vervolgens de saus erover en de pijnboompitjes.
Bekijk ook andere recepten
Zalm wellington pakketjes
Eischotel met paprika en aardappel
Goulash
Ravioli pannetje met tomatensaus

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit recept delen?
Delen op