Ga naar de inhoud

Oudejaarsavond – Hapjesoverzicht

hapjesoverzicht-oudejaarsavond

De afgelopen week stond in het teken van hapjes. En daarom leek het me een goed idee om vandaag een overzicht van de lekkerste hapjes voor oud & nieuw te delen. Het oudejaarsavond hapjesoverzicht.

Morgen is het alweer Oud & Nieuw! 10 jaar geleden had ik altijd hoge verwachtingen van oudejaarsavond. Ik verwachtte altijd dat het dé avond van het jaar werd, super gezellig! Maar soms viel dat best tegen, zo bijzonder en ander dan andere uitgaansavonden was het nou ook weer niet. Inmiddels is het voor mij gewoon een gezellige avond die ik met familie of vrienden vier. Dit jaar zitten we met een groep vrienden (en onze kids) bij elkaar. En natuurlijk horen er naast spelletjes en drankjes ook lekkere hapjes bij.

De lekkerste hapjes op een rijtje. Klik op de titel van het hapje om het recept te bekijken

tips-oliebollen

Oliebollen

Bij Oud & Nieuw horen natuurlijk oliebollen, die moeten gewoon op tafel staan. Een paar tips:

koude-hapjes-overzicht

Koude hapjes

Kaas en worst zijn natuurlijk altijd goed. Maar het is ook leuk om er andere hapjes bij te serveren. Een lekker belegd toastje, een rolletje kipfilet of omeletrolletje bijvoorbeeld. Sommige hapjes zijn echt old school en kent iedereen. Maar het voordeel: ook bijna iedereen vindt het lekker.

overzicht-warme-hapjes

Warme hapjes

Koude hapjes zijn lekker, maar eigenlijk houd ik zelf meer van de warme hapjes. Vooral tegen het einde van de avond zijn deze hapjes extra lekker. En ook fijn: de meeste hapjes zijn van te voren voor te bereiden zodat je ze alleen nog even hoeft op te warmen.

0 reacties

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op