Ga naar de inhoud

Buffet recepten overzicht

Het is alweer een poos geleken dat we een buffet-week hadden hier op Brendakookt.nl. Een week waarin allemaal buffet recepten centraal stonden. Een lange tafel met lekkere hapjes of maaltijden, waar de gasten zelf van kunnen pakken wat ze lekker vinden. Met dit artikel geek ik het buffet recepten overzicht. Alle gerechten die geschikt zijn voor een buffet op één pagina.

Buffet reepten overzicht

Buffet recepten overzicht

Een buffet klinkt misschien old school, maar op feesten en partijen wordt ook tegenwoordig nog veel gebruikt. Het fijne is dat je er als gastheer of -vrouw geen omkijken meer naar hebt als het eenmaal op tafel staat. Het enige wat je hoeft te doen is dingen aanvullen indien nodig. Daarbij bevat het meerdere verschillende gerechten, waardoor er voor iedereen wel iets lekkers tussen zit.

In dit artikel heb ik alle buffet recepten bij elkaar gezet. Voor het overzicht heb ik het verdeeld in verschillende categorieën. Ik begin met de koude hapjes en salades. Waarna we verder gaan met de warme hapjes. Hier maak ik onderscheid tussen vlees-, vis- en vegetarische hapjes.

Ik zou zeggen, mix & match jouw favorieten en zet die op tafel tijdens je volgende feestje!

Klik op de titel van het gerecht om het recept te bekijken.

Buffet reepten overzicht broodrecepten

Brood met smeersels

Brood doet het altijd goed bij een buffet. Een aantal toppers:

Buffet reepten overzicht koude hapjes

Koude hapjes

Het voordeel van koude hapjes is dat je ze goed kunt voorbereiden, je hoeft ze niet op te waren en ook niet warm te houden.

Buffet reepten overzicht salade recepten

Salades

Een goede salade mag niet ontbreken bij een buffet. Dit lijstje is stuk voor stuk altijd goed. Vlees, vis of vega. Genoeg afwisseling.

Buffet reepten overzicht aardappelrecepten

Warme hapjes

Aardappelhapjes

Buffet reepten overzicht vleeshapjes

Vleesrecepten

Buffet reepten overzicht visrecepten

Visrecepten

Buffet reepten overzicht vegetarische recepten

Vegetarische recepten

 

1 reactie

Marja

Hoi Brenda, Er is idd keuze te over, er is echt voor elk wat wils. Als je hier niets tussen vind dat je lekker vind....nou dan weet ik het ook niet meer. Ik kan me dat ook niet voorstellen. Ik lust alles wel wat er staat, maar ook dat is vaak lastig. Je wilt veel proeven en jezelf toch niet overeten en dat is nog wel eens een probleem als je alles lekker vindt. Maar dat is eigenlijk een luxe probleem. Ik heb gelijk ff wat ideetjes opgedaan voor alle komende feestdagen alvast. Dus, bedankt voor je ideeën en tot een volgende keer. Hartelijke groetjes en kusjes voor Fem en Jill.

Laat een bericht achter

Laat een bericht achter

Wil je dit bericht delen?
Delen op